Drum lin spre Cer, Moșule drag! Te iubim și îți mulțumim din inimă. Pentru TOT!

Azi sunt îndurerat. Bunicul meu, Arthur(Prinț)House of Fire Malinois a părăsit această lume. Ai fost și vei fi întotdeauna PRIMUL, bunicule, întemeietorul unei linii de ciobănești belgieni de excepție. În venele fiecăruia din noi a rămas de azi, o parte din tine. Suntem cei mai frumoși, echilibrați și deștepți, unii dintre noi chiar viitori campioni ce îți vor călca pe urme.

Bunicule Arthur, îti mulțumim că ai fost aici pentru noi. Îți mulțumim pentru bagajul genetic de excepție pe care ni l-ai transmis și care ne face pe fiecare din noi, unici și minunați. Suntem MÂNDRI că suntem descendenții tăi!

Laur, nu te întrista! Undeva, într-o lume mai bună, vă veți revedea fericiți, fără durerile bătrâneții. Fii mândru că ai avut alături cel mai bun câine care putea exista pe pământ, un deschizător de drumuri pentru o linie de malinois la superlativ. O parte din inima lui bate în pieptul copiilor și nepoților din foarte multe localități din țară și chiar din Europa. A plecat, ostenit, dar ți-a lăsat moștenire tot sensul vieții lui pe acest pământ, de la amintirile frumoase, la o canisă recunoscută pentru calitatea câinilor ei care va dăinui peste timp. Puțini oameni sunt binecuvântați cu un astfel de partener.

Drum lin spre Cer, Moshule drag! Te iubim și îți mulțumim din inimă. Pentru TOT!