Azi am să vă povestesc puțin despre Aram. Aram of Atomic Dogs este un ciobănesc belgian care i-a furat inima Ioanei în urmă cu vreo 3 ani. A fost primul mălin pe care Ioana l-a remarcat. Și din acel moment i-a și spus domnului Sandu Petrescu, „tati” lui Aram, că atunci când Aram va fi destul de mare pentru a avea propriii lui copii, și-ar dori și ea un pui.

Carevasăzică primul contact al Ioanei cu rasa mălinilor a fost Aram, pe care l-a urmărit atent și cu drag în postările domnului Sandu Petrescu. De altfel de la dumnealui a și aflat cât de deosebiți și de inteligenți suntem noi, ciobăneștii belgieni. Și, iată că, la timpul potrivit, am apărut eu, Red, deși nu sunt descendentul lui Aram. Pe frumosul Aram puteți să îl vedeți în imaginile de mai jos, în toată splendoarea sa de mălin. Eu mă angajez să fiu la fel de năstrușnic și de șmecher. Nu știu încă dacă îmi plac cireșele, dar dacă îmi plac, Ioana va trebui să le împartă cu mine. 😛

Ce nu am spus încă despre Aram este faptul că Ioana s-a întrebat mereu de unde își trage armoniosul nume. Ei, abia acum, după ce am apărut eu, a aflat că și domnul Sandu s-a inspirat tot din serialul Blacklist. Mai exact de la numele agentul FBI Aram Mojtabai. Gând la gând! Fericitele coincidențe! Oricum, noi suntem doi mălini minunați!