Azi am să vă povestesc despre Arthur, bunicul meu cu nume de rege. Arthur zis Prinț este bunicul meu după mama. Este un exemplar de ciobănesc belgian care atrage privirea datorită staturii sare impozante. Ioana când l-a văzut i-a spus din start lui nenea Laur că ea vrea un câine ca și Arthur. Și cum atunci când îți dorești ceva cu adevărat tot universul complotează să îți îndeplinească dorința, iată-mă, că seamăn, tare, tare bine cu bunicul meu.

Bunicul meu când era mic

Bunicul meu a fost Campion România, de frumusețe, în anul 2010. Și tot în 2010, la Rotterdam a luat locul 8, fiind cel mai tânăr cățel care a participat la Campionatul Mondial de Mondioring organizat de Federația Chinologică Internațională. Ba, mai mult, deși tinerel, el a fost cel care a deschis competiția și s-a descurcat de minune. Chiar dacă azi e bătrâior, Arthur se ține bine. Iar copiii și nepoții săi sunt câini deosebiți, cu rezultate de excepție la diferite competiții.

Eu zic că seamăn foarte bine cu bunicul meu. Dacă tot și-a dorit Ioana câine mare și care să semene cu Arthur… acum are 🙂 .